bartop.gif

 

Nyhedsbrev – December 2007

 

Året rinder ud, og dette er sædvanligvis en kærkommen lejlighed til at bremse en smule op og gøres status.

 


Godt fra start

Siden schacoustics aps lagde fra land d. 1. maj er der sket en gevaldig masse. Faciliteter er etableret, installeret og metoder samt rutiner er udviklet og implementeret.

 

På udstyrssiden er målefaciliteterne bla. udvidet med

·         CLIOfw / CLIO 8

DSCF2312_edited-1.jpgcliowin.jpg

 

som er et komplet PC-baseret elektro-akustisk målesystem med fuld-digitalt firewire-interface samt balancerede ind- og udgange på analog-siden. Med det nye udstyr, som benytter 24 Bit @ 192 kHz konvertere, er det muligt at lave målinger af høj kvalitet op til 90 kHz, samt at interface digitalt direkte til Rane DSP-platformen, hvilket sikrer et meget effektivt og pålideligt forløb af udviklingsarbejdet. CLIO-systemet kan benyttes både hjemme i Laboratoriet samt, som mobilt system på farten ved diverse målinger hos kunderne.

 

DSCF2309_edited-1.jpg

 

Blandt planerne for vinteren er det håbet, at finde tid til at få lavet den endelige fintuning af Lytterummet – samt at få det til at fremtræde i en lidt mere visuel præsentabel stand. Desuden vil udstyr og faciliteter naturligvis fortsat løbende blive udbygget i det omfang opgaverne kræver det.

 

DSCF2307_edited-1.jpg

 


Alsidige opgaver

På opgavesiden er der travlt med opgaver for kunder fra ind- og udland. De aktuelle opgaver må siges at være meget forskelligartede: Fra kompakte multimediehøjttalere og telekommunikationssystemer over A/V-løsninger til hjemmebrug, automotive intertainment til højt specificerede studio-monitors. Desværre er det endnu for tidligt at løfte sløret for nogen af de nye produkter, men foråret ’08 vil helt sikkert byde på spændende nyheder fra schacoustics eller vores kunder og partnere.

 


Godt Nytår

Det nye år ser ud til at byde på en masse nye, spændende udfordringer, og schacoustics ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med nuværende kunder og evt. få et par stykker mere med i folden. Tak for tilliden i året der snart er gået!

 

 

glaedelig jul.gif 

 

 

Med venlig hilsen / Best regards

Jens Schönemann-Paul

M.Sc.E.E. (acoustics)

technical consultant & founder

 

jsp@schacoustics.dk

 

+45 69 10 32 74

+45 30 95 32 74

 

schacoustics aps

vester ringgade 18

DK-7600 Struer

denmark

 

schacoustics_p179_20%

 

(Send gerne denne nyhedsmail videre til andre interesserede kolleger - Fremtidige nyhedsmails fra schacoustics aps kan altid afmeldes ved at sende en mail til undertegnede)